December 7, 2009

02.08 pm


Emirates BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION, Been in my old hometown London a few days now. Great to be back, purchase Avandaryl, Online buying Avandaryl hcl, seeing old friends. Saturday at Emirates were quite special, order Avandaryl from mexican pharmacy. Where to buy Avandaryl, First time I have been back since I left for MLS. It was amazing to see the fans welcoming when I met them right before the game, order Avandaryl online overnight delivery no prescription. Order Avandaryl no prescription, Guarantee you that it felt deep into my heart to get that kind of reception.
Gunners won the game which made me go back to my hotel with a big smile on my face, australia, uk, us, usa. Buying Avandaryl online over the counter, //F. Online buy Avandaryl without a prescription. Avandaryl from canadian pharmacy. Rx free Avandaryl. Fast shipping Avandaryl. Buy generic Avandaryl. Order Avandaryl from United States pharmacy. Avandaryl samples. Buy Avandaryl no prescription. Buy Avandaryl online no prescription. Japan, craiglist, ebay, overseas, paypal. Where can i buy Avandaryl online. Avandaryl gel, ointment, cream, pill, spray, continuous-release, extended-release. Buy cheap Avandaryl. Purchase Avandaryl online no prescription. Buy Avandaryl without a prescription. Kjøpe Avandaryl på nett, köpa Avandaryl online. Buy Avandaryl from mexico. Where can i buy cheapest Avandaryl online. Avandaryl price, coupon. Avandaryl over the counter. Real brand Avandaryl online. Purchase Avandaryl online.

Similar posts: BUY Naltrexone ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Ambroxol ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Speman ONLINE NO PRESCRIPTION. Comprar en línea Anti Flu Face Mask, comprar Anti Flu Face Mask baratos. Atomoxetine trusted pharmacy reviews. Order Smoking Everywhere Electronic Cigarette from mexican pharmacy.
Trackbacks from: BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION. BUY Avandaryl ONLINE NO PRESCRIPTION. Avandaryl gel, ointment, cream, pill, spray, continuous-release, extended-release. Rx free Avandaryl. Order Avandaryl no prescription. Order Avandaryl no prescription. Order Avandaryl online overnight delivery no prescription.

Comments (27)

 1. Zeljka Pavlovic on December 7, 2009 2:37 pm

  It puts a smile on my face to see you there! Still missing you! :)

  Croatian Gooners

 2. Daniel Nilsson on December 7, 2009 5:03 pm

  Freddie din gamle skojare :) Underbart och höra att du varit på besök! Väntar på den dag du åter springer in på arenan tillhörandes världens bästa lag (efter Holmeja IS) ;)
  Men EM2012, vad säger du?
  Fortsätt vara en ambassadör för svenskar! Önskar dig all lycka.

 3. dundasfc on December 7, 2009 7:59 pm

  Just remember we all look forward to seeing you 0n March 25 in the great Northwest.

 4. SeattleReign on December 7, 2009 9:11 pm

  its good to be remembered and appreciated. I know I’m not alone in saying that Sounders fans look forward to seeing you in a few months so we too can show you how much we appreciate you. I hope to see you in Seattle for a while. You’ve been such a pleasure to watch and you’re such a big part of what has made this team and the city the envy of the MLS. CHEERS!

 5. jshmtred on December 7, 2009 9:48 pm

  Seattle wants you back soon Freddie!!!!

 6. carella211 on December 7, 2009 10:11 pm

  a stud on both sides of the atlantic. that’s our freddie!!

 7. Bryan Wokich on December 7, 2009 11:07 pm

  You talked Cesc into coming to Seattle soon, right? ;)

 8. HBKare on December 8, 2009 1:19 am

  Hope you have fun in London! Maybe Arsenal could do with some of your fighting spirit and skills to advance.. I’m not too happy with Chelsea and Man U so much ahead of us.

 9. sounderstilidie on December 8, 2009 3:34 am

  as amazing as emirates/the gunners can be, do they have anything like your last post of snowboarding in the pacific northwest in england??? its probably raining and flat out there right now.

 10. JohnnySwe on December 8, 2009 5:01 am

  Freddie – såg dig när du kom in på planen! Var själv på plats där med vänner och alla stod upp, mäktigt! Hoppas du har ett par sköna dagar i London, det hade vi!

 11. swenglishcake on December 8, 2009 5:09 am

  Oh maaaan, I was in London on Wednesday – did I miss you?!? Would have LOVED to seen you @ the Emirates on Saturday – sounds like the fans gave you the respect/credit you deserve! =D ANY chance that you will be making an appearance on the pitch in your winter break?? Please pretty please (with cherry on top!)? ;-)

  Saknar dej fortfarande här in England, gör gärna något officiellt nästa gång du é här så man har chans och se/träffa dej igen!

  Jul kramar från Swindon, Caro x

 12. Marlene Högmark on December 8, 2009 5:42 am

  Fantasitisk kul och välförtjänt, hedras den som hedras bör… men ännu har du mycket kvar att ge och uträtta, så fortsätt köra på… på ditt egna vis:)

 13. lemon on December 8, 2009 5:55 am

  Has anyone seen a yotubeclip of the reception? The TV was on but I wasn´t there…

 14. Yamileth Diaz on December 8, 2009 9:41 am

  Freddie,
  Of course you were welcomed with so much love! you are great wherever you play

  \\Yamz

 15. DennisToFreddie on December 8, 2009 11:48 am

  the reason you got such a good reception is because you always gave 100% for the club and scored big goals in big matches, unlike some of the players who play for Arsenal today you had bottle and that is why you are still so loved, it was great to see you on Saturday at a stadium that you helped to build!

 16. laurie ljungberg fan on December 8, 2009 1:29 pm

  hi Freddie!!!!!!!
  I am very pleased that this very well from where this !……… I saw her picture in the Arsenal match against Stoke City … was very handsome !…. I really like this happy …. you return to London?

  greetings and kisses from Venezuela!

 17. foreleft on December 8, 2009 1:59 pm

  Hey Freddie, your buddy Mr. Wenger said recently that he’d be open to loaning out young Jack Wilshire. Just guessing, but I bet you’d be willing to take him under your wing over here with the Sounders and toughen him up a bit. How about talking to Arsene and seeing if you can work a deal while your there :-)

 18. bidii on December 8, 2009 7:43 pm

  Glad you had a wonderful reception in London and are enjoying the time off, Freddie. A general comment that I’ve been meaning to post… Jag har stått i kö vid ett flertal tillfällen för att få din autograf på min tröja, men aldrig kommit fram. De erbjöd att skicka ett signerat fotografi, men jag sa nej. För vad jag önskade mig mer än något annat var att få skaka din hand, titta dig i ögonen och säga Tack. Tack för att du valde Seattle och att lyfta MLS till en annan nivå genom din närvaro–med din skicklighet och talang, intelligens och karaktär på och utanför planen. Min önskan är att du stannar i flera år, men när du beslutar dig för att att sluta, snälla kom då ihåg att du är en del av oss nu–du är inte nu längre bara Arsenal grabben eller fotbollsspelaren i Svenska landslaget som jag hejade på i så många år på avstånd.

  Jag är i 30 års åldern och fotboll har varit min favoritsport sen jag var en liten flicka– min familj är från Brasilien,Spanien, Portugal,Italien,Frankrike, England,Tyskland, Sverige så hur kan det vara på annat sätt?! Att titta på fotboll som spelas på hög nivå är vackert och tar andan ur mig, och att se dig spela från tionde raden på Qwest Field i nio månader har varit ett sant nöje. Längtar till 2010, go Sounders FC!

 19. Ryan Sales on December 9, 2009 4:22 am

  Truly amazing you have built such an amazing history and close bond with such a prestigious club. It must feel good knowing all your years of hard work are recognized all over. Your efforts make it so much more fortunate for us that you play here.

 20. keyvan9 on December 9, 2009 11:39 am

  Freddie, first time on your site. Good work. I am trying to write a story on World Cup “group of death” and how players approach it (and more). Whether there is less pressure if you are eliminated from one of those groups or more pleasure when you advance. It’s a story for a very well-known medium (not in conflict with ESPN) As you may imagine, I’m on deadline. Hoping you read this..You can respond by calling me at +1 305 776-2100. Alternate method: keyvan@supersportmedia.com

 21. Susemm on December 10, 2009 3:00 am

  Såg tv bilderna från matchen och allas hyllning. Blev så glad för din skull, du var och är väldigt omtyckt på Emirates. Det måste ha varit fantastiskt!
  Är du kvar i London så njut. Önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Hoppas du får vara skadefri nu och att nästa säsong blir en riktig höjdare! Sköt om dig. Varma hälsningar Susanne

 22. ArsenAlex on December 10, 2009 9:21 pm

  Fan va glad jag blev över att se dej på Emirates. Kommer du komma tillbaka nu i Januari eller? Alla gooners vill det iaf! Vore så coolt att se “Return of the king” skrivet på en stor svensk flagga över hela London och på Emirates!!
  Ha en god jul och gött nytt år // Alex

 23. Fredrik1 on December 11, 2009 8:02 am

  Have a nice weekend! Hope to here from you!

 24. P. Scott Cummins on December 12, 2009 2:17 pm

  And hopefully talked up your current team with Robin van Persie? Varsågod…

 25. theav8er on December 15, 2009 5:25 pm

  Freddie, I was there last month for the Spur Derby! I wore my Sounders jersey that you signed for me and everyone there thought it was GREAT! I have some pictures that I will post on my Facebook page.
  Thanks again for signing my Sounders Jersey

 26. Julie Hughes on December 29, 2009 12:31 am

  after being captain when you played against everton this year, would yu not consider joining them on loan for a few months and playing with Landon donovan?

 27. Reedwan Hussain on January 8, 2010 11:05 am

  If Wenger can sign Silvestre or Campbell im sure he can sign you old boy. Get back to London, and bring back the red hair while your at it. Your a Gunner at heart mate!
 • To Twitter


 • Wayne Rooney got it all


  ”For me Rooney got it all, he is very strong, hard to get the ball off, great shot, good speed and works hard for his team.”

  What an amazing season Rooney is having. Normally I don’t write about specific players, or talk about them in the press, but I have to about Rooney.

  Wayne Rooney got it all


 • Preseason training camp in Arizona


  Been in training camp in Arizona for a week now. We have been running our asses off and we are all a bit tired, but no pain no gain.

  Preseason training camp in Arizona


 • "Top 5" stadiums in the world


  Started thinking about the five best football stadiums I ever played at and came up with my personal “top 5″ list that I wanted to share with you.

  "Top 5" stadiums in the world
Copyright © 2009 SpeaksUp | RSS feed